Dienstverbanden

 

Een dienstverband is de formele regeling tussen ons als werkgever en de door u ingehuurde werknemer. Hiermee wordt de arbeidsrelatie vastgelegd, of het nu om een vast of tijdelijk contract gaat. Deze overeenkomst omvat details over werkuren, salaris en rechten van de werknemer. We bieden ook flexibele opties zoals oproepkrachten of uitzendkrachten, en zelfstandige professionals kunnen op projectbasis ingeschakeld worden. Alles om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Contact Mek facility Logo

Uitzenden

Nood aan de man? Is er personeel op korte termijn nodig voor invulling van losse diensten? Wij zorgen ervoor. Wij sturen personeel van kwaliteit uit onze flexpool om te zorgen dat de rust wederkeert.

Contact Mek facility Logo

Detacheren

Wij bieden medewerkers op maat door middel van langdurige detachering. Deze medewerkers verbinden zich aan jouw organisatie en zorgen voor zekerheid. Binnen ons klantenbestanden hebben wij tal van getalenteerde zorgprofessionals en servicetoppers.

Contact Mek facility Logo

Bemiddeling

Hier richten we ons op het volledig ontzorgen van de werving & selectie van met zzp’ers in de zorg op maat. Wij hebben een groot portfolio aan zzp’ers die klaarstaan om zich te verbinden aan jouw organisatie, voor zowel tijdelijke als langdurige versterking.

Uitzenden

Tijdelijke ondersteuning nodig?

Uitzenden in de zorgsector betekent dat wij als bureau uw organisatie ondersteunen bij het vinden van tijdelijke of vaste medewerkers. Dit doen we om in te spelen op situaties waarin er een tekort aan personeel ontstaat bij ziekte, vakanties of drukke periodes. Ons bureau dient als tussenpersoon en is verantwoordelijk voor het werven, selecteren en contracteren van geschikte zorgprofessionals. Met onze dienstverlening bieden we uw organisatie flexibiliteit en zekerheid. Zo kunnen we snel en efficiënt voldoen aan uw personeelsbehoefte.

Bemiddelen

Een directe samenwerking aangaan?

Bemiddelen voor zzp’ers in de zorgsector betekent dat wij als bureau fungeren als tussenpersoon tussen zzp’ers en uw organisatie. Ons doel is om de juiste zzp’ers te koppelen aan geschikte opdrachten binnen de zorg. We werken nauw samen met zorgprofessionals die als zelfstandigen werken en beschikken over een breed netwerk van zzp’ers met diverse specialisaties. We zorgen voor de match tussen de zzp’ers en uw organisatie op basis van hun behoeften en kwalificaties. Dit omvat het selectieproces, contractonderhandelingen en de administratieve afhandeling (zoals diploma’s en Verklaring omtrent het Gedrag). Door te bemiddelen voor zzp’ers in de zorgsector bieden we flexibiliteit aan uw organisatie.

Detacheren

Langdurig betrouwbaar krachten nodig?

Detachering in de zorgsector biedt uw organisatie de mogelijkheid om hooggekwalificeerde zorgprofessionals van ons bureau langdurig in te zetten. Deze professionals blijven in dienst van ons bureau terwijl ze versterking bieden aan uw organisatie. Het voordeel van detachering is dat u snel en flexibel kunt beschikken over gekwalificeerd personeel voor lange duur. Wij nemen de werving & selectie en administratieve taken uit handen, zodat u kunt profiteren van de expertise en kennis van ervaren zorgprofessionals.