Medewerkers

Ben jij iemand die houdt van afwisseling qua werkplek? Of hou jij juist van een vaste plek waar je iedereen op den duur goed leert kennen? Het kan allemaal! Voor ons staat centraal dat jij als professional hier altijd een eigen keus in hebt. Wij vinden het bieden van transparantie in dit proces erg belangrijk, en dit verwachten wij ook terug van onze medewerkers. Wij staan klaar voor alle vragen, opmerkingen en hulp die nodig is.Wij gaan graag met jou in gesprek om te bepalen wat het beste bij jou past. Deze informatie gebruiken wij om jou aan de juiste opdracht te matchen. De juiste mensen op de juiste plaats is bij ons altijd het uitgangspunt!

Servicemedewerker

Servicemedewerker

Vindt jij het belangrijk om klanten een onvergetelijke ervaring te geven en werk jij graag onder de mensen? Als servicemedwerker bieden wij meerdere opties om aan de slag te gaan. Hier zorg jij voor een onvergetelijke ervaring!

Vrouwelijke verpleegkundige lacht in direct in de camera

Zorgprofessional

Als zzp’er in de zorg ben jij onmisbaar. Wij bieden verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan in de zorg. Onze partners zijn zorginstellingen actief in de GGZ, thuiszorg- en verpleeghuizen, gehandicaptenzorg en in de jeugdzorg.

Schoonmaker Mek facility

Cleanprofessional

Als schoonmaker binnen Mek facility hou jij van aanpakken. Wij geven jou de mogelijkheid om aan de slag te gaan als schoonmaker in de thuiszorg of binnen bedrijfspanden, kantoren en scholen buiten kantooruren.

Ga aan de slag bij MEK.

Ons uitzend/bemiddelingsbureau is gespecialiseerd in de zorg- en facilitaire sector, en we waarderen de waardevolle rol die jij als professional hierin speelt. Bij Mek facility willen we graag de diverse mogelijkheden laten zien die we voor jou als medewerker kunnen bieden.

Of je nu een zzp’er in de zorg bent die zelfstandigheid en flexibiliteit belangrijk vind, of je de voorkeur geeft aan een positie als flex- of vaste kracht, we begrijpen dat elke keuze belangrijk is. Wij zijn er om je te ondersteunen, ongeacht welk pad je kiest.

Bij Mek facility zijn we meer dan alleen een bemiddelingsbureau. We zijn jouw partners in succes, jouw bron van ondersteuning en begeleiding. Samen bouwen we aan een gemeenschap van professionals die streven naar excellentie in de zorg en facilitaire sector.

Checklist mek facility
Mensen helpen oude vrouw in een rolstoel.

Bij MEK facility bieden wij:

N

Opdrachten binnen verschillende organisaties, waardoor jij de kans hebt om jouw expertise uit te breiden

N

Een werkomgeving waarin werknemers zich veilig, gerespecteerd en gewaardeerd voelen

N

Werk dat een gevoel van waardering en erkenning geeft

N

Persoonlijk en nauw contact voor, tijdens en na uw plaatsing

N

De mogelijkheid tot ontwikkeling via de “mek academy”

MEK Academy

‘Vooruitgang gaat hand in hand met beweging, en stilstaan staat gelijk aan achteruitgang’ –

Een gedachte die vaak de ronde doet. Het is vanuit dit denken dat de ‘MEK Academy’ is ontstaan. Binnen dit initiatief bieden wij een breed scala aan trainingen, scholingsprogramma’s en cursussen aan, allemaal gericht op voortdurende ontwikkeling.

Tijdens deze leerervaringen krijgen onze teamleden de kans om hun vaardigheden en kennis te verbreden. Wij zijn er diep van overtuigd dat het investeren in de groei van onze medewerkers de sleutel is tot het succes van ons bedrijf. De drang om te leren is namelijk nooit eindigend!

Deze aanvullende scholingsmogelijkheden leggen een sterke basis, waardoor je het verschil kunt gaan maken op de arbeidsmarkt. Onze kernwaarde is voortdurende groei, wat de essentie vormt van MEK. Aarzel niet om contact op te nemen om de beschikbare opties te ontdekken en aan te sluiten bij dit leeravontuur.