Over MEK Facility

Bij Mek Facility zijn we meer dan slechts een bureau voor het uitzenden, detacheren en bemiddelen van personeel.Wij zijn dé schakel voor jouw groei en succes, met passie voor de zorg en facilitaire dienstverlening. Ons toegewijde team, bestaande uit professionals op diverse niveaus, gaat elke uitdaging aan.

Zoek je een partner die begrijpt wat groeien in de zorg en facilitaire dienstverlening betekent? Dan ben je bij Mek Facility aan het juiste adres. Welkom in onze wereld van mogelijkheden, waar samenwerking, innovatie en resultaten samenkomen. Samen bouwen we aan een toekomst met minder werkdruk en meer groei.

Ontdek het Mek-verschil. Samen op weg naar succes!

Meer weten Mek facility

Kwaliteit door innovatie.

Welkom bij Mek Facility, dé partner in de zorg- en facilitaire sector. We zijn er trots op om de essentiële schakel te vormen tussen talent en kansen, met een focus op zzp’ers in de zorg, servicemedewerkers en de groeiende behoeften van bedrijven.

Bij ons draait alles om mensen. Als gespecialiseerd uitzend/bemiddelingsbureau begrijpen we de waarde van toegewijde professionals in de zorg en facilitaire sector. Of je nu een zzp’er bent die zijn of haar eigen pad wil bewandelen, een servicemedewerker die het gezicht van klanttevredenheid is, of een bedrijf op zoek naar gekwalificeerd personeel, wij zijn er om de perfecte verbinding te leggen.

Als trotse vertegenwoordigers van Mek Facility begrijpen we dat ‘bemiddelen’ en ‘uitzenden’ meer betekenen dan simpelweg connecties maken. We creëren kansen. We ontwikkelen relaties. We dragen bij aan de groei van individuen en bedrijven.

Ontdek meer

Missie: All-round tevreden

Mek facility staat voor groei. Dit bieden wij zowel aan onze partners in de zorg en facilitaire branche. Wij bieden zzp’ers in de zorg en servicemedewerkers de kans om de leukste opdrachten aan te gaan binnen deze veelbelovende sectoren.

Wij richten ons op de toekomst en doen dit samen. Met onze laagdrempelige, persoonlijke en transparante manier van uitzenden, detacheren of bemiddelen bieden wij jou de mogelijkheid om verder te groeien.

Visie: Langdurige samenwerking

Langdurige relaties opbouwen en deze onderhouden om het verschil te maken. Onze filosofie is het bij elkaar brengen van partijen, om zo de werkdruk te verlichten én kansen te creëren voor zelfstandigen. Binnen deze langdurige samenwerking creëren wij vertrouwen en hopen wij een steentje bij te dragen.

 

Onze persoonlijke aanpak

Bij Mek facility geloven we sterk in de kracht van persoonlijk contact. In de vaak afstandelijke wereld van bemiddeling, staan wij juist voor een warme en persoonlijke aanpak. We begrijpen dat achter elk cv en elke opdracht een uniek verhaal schuilt. Daarom leren we niet alleen jouw vaardigheden kennen, maar ook jou als persoon. Ons toegewijde team investeert tijd in het begrijpen van jouw doelen en ambities. Of je nu een zzp’er in de zorg bent, een servicemedewerker of een bedrijf dat zoekt naar het juiste talent, we luisteren aandachtig en stellen de juiste vragen. Zo creëren we niet alleen de beste matches, maar ook duurzame relaties. Bij  Mek facility ben je geen nummer; je bent een waardevol individu. Ontdek onze persoonlijke aanpak en ervaar het verschil.

Ons onderscheidend vermogen

Bij Mek Facility gaan we verder dan alleen bemiddelen; we maken een blijvend verschil. Onze aanpak is geworteld in innovatie en betrokkenheid, waardoor we uitstijgen boven de standaard bemiddelingspraktijken.

Wat ons onderscheidt? Het is onze toewijding aan uitmuntendheid. We nemen geen genoegen met middelmatigheid. Ons deskundige team, met diepgaande kennis van de zorg- en facilitaire sector, werkt onvermoeibaar om de perfecte matches te vinden. Of het nu gaat om zzp’ers in de zorg die hun onderneming willen laten groeien, servicemedewerkers die de toon zetten voor klanttevredenheid, of bedrijven die top-talent zoeken – we leveren resultaten die het verschil maken.

Bij Mek Facility zijn we meer dan een bemiddelingsbureau. We zijn de katalysator voor succesverhalen, de brug naar nieuwe kansen en de partner die voorop loopt in de sector. Ontdek hoe we het verschil maken, en ervaar de impact van onze toewijding.

illustratie Mek facility