Opdrachtgevers

Bij Mek Facility streven we naar perfecte matches tussen werkzoekenden en geschikte zorgcarrièremogelijkheden. Onze focus ligt op een transparante samenwerking, waarin werknemers hun talenten kunnen ontwikkelen en een positieve bijdrage kunnen leveren. Vertrouw op onze expertise en zorgvuldig geselecteerde zorgprofessionals voor tijdelijke of vaste ondersteuning. Als bemiddelingsbureau voor flexibel zorgpersoneel (vast of tijdelijk) en zzp’ers bieden we de juiste match voor jouw organisatie. 

Kwaliteit Mek facility

Professionals van kwaliteit

Professionals van MEK facility hebben ambitie. Dit is ons vertrekpunt. Ze houden van afwisseling. En van uitdagingen. Ze zetten hun frisse energie in om een vliegende start te maken in uw opdracht en u als een speer vooruit te helpen. Door persoonlijke begeleiding blijven onze professionals zich continue doorontwikkelen. Zo halen ze het beste uit zichzelf en uit het werk waar ze goed in zijn.

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het aanmeldformulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Onze dienstverbanden

Contact Mek facility Logo

Uitzenden

Nood aan de man? Is er personeel op korte termijn nodig voor invulling van losse diensten? Wij zorgen ervoor. Wij sturen personeel van kwaliteit uit onze flexpool om te zorgen dat de rust wederkeert.

Contact Mek facility Logo

Detacheren

Wij bieden medewerkers op maat door middel van langdurige detachering. Deze medewerkers verbinden zich aan jouw organisatie en zorgen voor zekerheid. Binnen ons klantenbestanden hebben wij tal van getalenteerde zorgprofessionals en servicetoppers.

Contact Mek facility Logo

Bemiddeling

Hier richten we ons op het volledig ontzorgen van de werving & selectie van met zzp’ers in de zorg op maat. Wij hebben een groot portfolio aan zzp’ers die klaarstaan om zich te verbinden aan jouw organisatie, voor zowel tijdelijke als langdurige versterking.

Tijdelijk of langdurige?

Voor tijdelijke of langdurige versterking, staan wij voor u klaar. Valt een collega uit, dan vervangt een professional van Mek facility die snel. Is er versterking nodig? Met één professional of een team? Met één of verschillende specialisten? Ons team pakt de opdracht op. Alleen of met elkaar. Remote of op locatie. En altijd met een frisse en gemotiveerd team tot u beschikking.

Mensen overleggen bij het bureau

Ontdek hoe eenvoudig het is om een samenwerking te vormen in slechts vier stappen!

Intake gesprek

We zijn erg benieuwd naar wat u zoekt en wanneer u extra versterking nodig heeft. Tijdens dit gesprek zullen we de gewenste profielen bespreken om de beste match te vinden.

Voorstellen kandidaten

Met veel plezier stellen we na een zorgvuldige voorselectie graag de cv’s van de meest geschikte kandidaten aan u voor. 

Persoonlijk matchen

De kandidaten die we voor u hebben geselecteerd, zullen persoonlijk langskomen voor een kennismakingsgesprek.

Succesvolle match

Heeft u de ideale kandidaat gevonden? Geweldig nieuws! We zullen ervoor zorgen dat onze professional zo snel mogelijk kan starten.

Voordelen van MEK Facility.

Bij MEK Facility staat zekerheid voorop. In een samenwerking bieden wij een sterke basis waar groei mogelijk word gemaakt.

Wij bieden een transparante, betrokken en menselijke samenwerking

Uitgebreid netwerk aan zelfstandigen, flex- en vaste krachten

Wij opereren landelijk

Toegankelijke en scherpe tarieven

Zorgkracht wanneer dat nodig is, ad-hoc, langdurig of structureel.